Langer bruin met Lancaster After Sun Tan Maximizer

Extra lang genieten van je zomerse kleurtje!

Je hebt genoten van een heerlijke zonvakantie, hebt een lekker kleurtje gekregen en zit lekker in je vel. Een zomerse kleur op de huid zorgt ervoor dat we stralen. Helaas verdwijnt die zomerse kleur en dat zalige gevoel vaak al weer snel. Gelukkig is er Lancaster After Sun Tan Maximizer.

After Sun Tan Maximizer

Met dit product van de experts van Lancaster Sun kun je extra lang blijven genieten van je bruine kleurtje. De After Sun Tan Maximizer van Lancaster heeft een heerlijke geur, is verzachtend en hydraterend. Het houdt de huid soepel en zacht en verkleint de kans op vervellen. Bovendien verlengt het natuurlijke vrijkomen van melanine in de huid, waardoor u langer bruin blijft.

Gebruik hem ook na thuiskomst als onderdeel van je dagelijkse verzorgingsritueel en je kunt tot een maand langer blijven nagenieten van je vakantie en bruine teint.

Lancaster Sun

Deze week is dit product, en ook diverse andere zonproducten van Lancaster bovendien extra voordelig! Een 400 ml fles Lancaster After Sun Tan Maximizer is nu niet €43,31 maar €19,99

Wat vindt u van dit product

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *