E-mailtoestemming

Heeft u sinds 25 mei 2018 geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dat kan kloppen. Op 25 mei is de nieuwe privacywet namelijk van kracht geworden.Om te voldoen aan deze nieuwe wetgeving hebben wij u per e-mail opnieuw om toestemming gevraagd om u onze wekelijkse nieuwsbrief te mogen blijven sturen. Vermoedelijk heeft u de e-mails waarin we om u toestemming vroegen gemist en hebben wij uw toestemming daardoor niet op tijd gekregen.
Zonder uw uitdrukkelijke toestemming mogen wij uw gegevens niet bewaren. Om die reden hebben wij u per 25 mei van onze mailing moeten verwijderen.

Wilt u de nieuwsbrief toch ontvangen? Dan kunt u zich hier opnieuw inschrijven:

Door u in te schrijven voor de nieuwsbrief van Kalisvaart Drogisterij Beautystore gaat u ermee akkoord dat we u wekelijks een e-mail met aanbiedingen en acties sturen. Daarnaast ontvangt u een cadeautje op uw verjaardag (als u uw geboortedatum invult) en komt u in aanmerking voor exclusieve kortingen.

Kalisvaart Drogisterij Beautystore gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt voor haar online Nieuwsbrief. U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@kalisvaart.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door u op onze nieuwsbrief te abonneren, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken en dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte gegevens worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp.

Wat vindt u van dit product

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *