Hittepit: het originele natuurlijke kersenpitkussen

Eeuwen geleden, op een koude winteravond, vond een Zwitserse huisvrouw een unieke toepassing voor… kersenpitten. Ze vulde er kussentjes mee die haar gezin tijdens ijzige winteravonden van een gezellige warmte voorzagen. Al snel won de Hittepit vele harten over heel Europa en werd een comfortabele familie traditie.

Hittepit warmtekussens

De kersenpitten hebben een unieke eigenschap. De isolerende werking van de pit zorgt ervoor dat warmte gedurende lange tijd wordt vastgehouden en heel langzaam aan de omgeving wordt afgegeven. In tegenstelling tot de warmwaterkruik onttrekt Hittepit na afkoeling geen warmte aan het lichaam. Het kussen vormt zich bovendien naar het lichaam en is een 100% natuurproduct. Hittepit kan ook goed als koudekompres dienen. Leg het kussentje in dat geval in de vriezer of in de koelkast.

Bij spierpijn, buikpijn en bij koude voeten

Gebruik Hittepit daar waar warmte verlichting brengt. Bij spier- of buikpijn, rugklachten, menstruatiepijnen of koude voeten. Ook ideaal bij hand- of voetmassage en daar waar de beweeglijkheid van de spieren geactiveerd dient te worden.

Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing.

 

Wat vindt u van dit product

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *