Maak kleding (weer) waterdicht met HG!

Na veel dragen of na een wasbeurt kan de waterafstotende laag van regenkleding of winterjassen vervagen. Met een fikse herfstbui word je dan toch nog nat. Gelukkig is er HG Waterdicht. Hiermee is je kleding en ben je zelf weer beschermd tegen de regen.

HG Waterdicht voor katoen, linnen, wol en gemengde textielsoorten is speciaal ontwikkeld om katoen, linnen, wol en gemengde textielsoorten water- en vuilafstotend te maken. Dit product is dan ook ideaal om (regen) jassen water- en vuilafstotend te maken. Maar het is ook erg geschikt om bijvoorbeeld ook spijkerbroeken en dergelijke vuilafstotend te maken.

Gebruiksaanwijzing handwashg-waterdicht-textiel-300ml

De te behandelen kleding dient altijd schoon en droog te zijn. Vul, voor de handwasmethode, 6 liter handwarm water in een emmer en meng de inhoud van 1 flacon HG Waterdicht met het water. Doe de te behandelen kleding in de emmer en wentel deze gedurende 15 minuten regelmatig om. Hierna de kleding spoelen met koud water, ophangen en laten drogen.

Gebruiksaanwijzing machinewas

Indien er wordt gekozen om de kleding in de wasmachine te behandelen, dient het bontwasprogramma op 40 C zonder voorwas ingesteld te worden. Start de wasmachine en voeg na ongeveer 15 sec. HG Waterdicht aan het stromende water toe via het zeepbakje. Het wasprogramma geheel afwerken en de kleding op de gebruikelijke wijzen laten drogen.

Strijken voor een versterkte werking

Bij voorkeur de kleding strijken voordat deze geheel droog is. Dit versterkt namelijk de werking van HG Waterdicht. Dit geldt zowel voor de handwas- als machinewasmethode.

 

Wat vindt u van dit product

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *