Top 10 damesgeuren

Top 10 damesgeuren

U wilt een nieuwe geur, maar u heeft geen idee welke u moet kiezen? Wij hebben een top 10 van damesgeuren voor u samengesteld die wij u absoluut aanraden! Deze top 10 is samengesteld uit een aantal nieuwe toppers, maar ook een aantal gouden oude.

 

1. Lancôme La vie est belle Eau de Parfum

Een heerlijke damesgeur met ingrediënten als Iris Pallida, Sambac Jasmijn, Oranjebloesem en Patchoeli. Deze ultra vrouwelijke geur symboliseert een bevrijding van traditionele wetten en stimuleert de vrouw om voor haar eigen weg te kiezen. Lancôme wil met deze geur de vrouw laten zien hoe mooi het leven is, vandaar de naam La vie est belle. Naast dat het een heerlijke geur is, heeft het ook een prachtig ontworpen flacon. Daarom is dit één van onze toppers.

 

2. Dior J’adore Eau de Parfum

J’adore is de vrouwelijkheid ten top. Door een uniek boeket aan bloemen maakt het de geur rijk en genereus. De topnoot bestaat uit Ylang-Ylang uit de Comoren. Dat in combinatie met de Damascus roos en de Sambac Jasmijn maakt de geur zeer speciaal. Deze damesgeur geeft de vrouw een sensueel, elegant en glamour gevoel dat terug te zien is in de prachtige flacon die Dior ontworpen heeft.

 

 

 

3. Elie Saab Eau de Parfum

Ook Elie Saab heeft voor haar Eau de Parfum een prachtige flacon ontworpen. Het is geïnspireerd op een juweel,
waardoor het glas de goudhoning kleurige parfum op een bijzondere manier laten reflecteren. Met deze unieke creatie wil Elie Saab de pracht en de uitstraling van de vrouw vieren. Dit heeft Elie Saab gedaan door de zonnige Sinaasappelbloem te combineren met Jasmijn, Patchoeli, Cederhout en Rozenhoning.

 

4. Giorgio Armani Si Eau de Parfum

Deze heerlijke geur is geïnspireerd op de moderne vrouw; charmant, krachtig en onafhankelijk. Giorgio Armani heeft met deze geur de vrouw een chique, intens en zacht gevoel willen geven die haar zintuigen doet verblijden. Deze geur is daarom perfect geschikt voor de geliefde en sterke vrouw. Giorgio Armani heeft in deze geur frisheid en warmte kunnen combineren door Cassisnectar, Cypres, licht Musky Hout, Vanille, Roos, Fresia en Patchoeli.

 

 

5. Lancôme La nuit Trésor Eau de Parfum

Deze mysterieuze geur is één van de moderne varianten van de originele Lancôme Trésor. La Nuit Trésor is een warme, maar sensuele geur door de combinatie van Zwarte Roos, Vanille, Orchidee, Wierook, Patchoeli, Papyrusriet, Lychees en Praline. Deze geur symboliseert een verhaal waarbij twee geliefden elkaar in de nacht innig omhelzen in een absoluut gevoel van liefde.

 

 

6. Paco Rabanne Olympéa Eau de Parfum

Olympéa is een avontuurlijke damesgeur die ontwikkelt is voor de krachtige, unieke en verleidelijke vrouw. Ook de flacon beeld dit uit, doordat het is ontworpen als een perfecte cirkel omringd door een kroon van koperkleurig metaal. Daarnaast heeft het overwinningsvleugels, waardoor het de vrouwelijke expresse van overwinning weerspiegelt. Deze goddelijke geur bevat de basisnoten Sandelhout en Amber, de hartnoten Waterjasmijn en Gemberlelie en een topnoot van Groene Mandarijn.

 

7. Hugo Boss Ma vie Eau de Parfum

Deze gepassioneerde geur is perfect geschikt voor de sterke en onafhankelijke vrouw. Hugo Boss heeft deze geur laten inspireren op de vrouw die volop van het leven geniet, zelfs van de meest eenvoudigste momenten. De heerlijke frisheid die de geur heeft is afkomstig van de Cactusbloesem. Daarnaast geven zuivere houtsoorten en Cederhout de geur een intense warmte.

 

 

8. Estee Lauder Modern Muse Eau de Parfum

Modern Muse weerspiegelt de essentie van een moderne muze met haar weelderige, bloemige en houtachtige geur. Deze heerlijke geur maakt een statement van moderne luxe dat creativiteit, stijl en zelfvertrouwen uitdrukt met een jeugdig karakter. Modern Muse bestaat niet zoals de meeste geuren uit basisnoten, hartnoten en topnoten, maar uit twee contrasterende akkoorden namelijk een bruisend Jasmijn akkoord dat symbool staat voor creatieve energie en vrouwelijkheid en elegante houtakkoorden dat kracht, stijl en sensualiteit weerspiegelt.

 

9. Jean Paul Gaultier Classique Eau de Toilette

Deze vrouwelijke geur is sinds de lancering in 1993 een super populaire geur en behoort zeker in de top 10 van de best verkochte geuren.  Jean Paul Gaultier Classique is een combinatie van onder andere vanille, Anijs, Amber, Ylang-Ylang, roos, muskus, orchidee, iris, mandarijn, peer, pruim, sandelhout, kaneel en bergamot. Dit maakt het tot een sensuele en verleidelijke geur die een vrouw écht vrouw laat voelen.

 

10. Paco Rabanne Lady Million Eau de Parfum

Paco Rabanne heeft deze geur een zeer speels, brutaal, maar super vrouwelijk karakter mee willen geven. Lady Million is daarom perfect geschrikt voor de onafhankelijke, krachtige en verleidelijke vrouw. De ingrediënten die deze geur zo bijzonder hebben gemaakt zijn Neroli, framboos, sinaasappel, oranjebloesem, Sambac Jasmijn, Patchoeli, honing en amber.

3 replies on “Top 10 damesgeuren

Wat vindt u van dit product

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *