Over Kalisvaart

Kalisvaart is uw drogisterij en beautystore met vier winkels in Den Haag. Drogisterij Kalisvaart opende in 1976 haar deuren en staat sindsdien voor deskundig advies en kwaliteit.

Zeer uitgebreid assortiment in drogisterij-, parfumerie- en cosmetica-artikelen

Bij ons vindt u een zeer uitgebreid assortiment in geneesmiddelen, dagelijkse verzorging, cosmetica en schoonheid. Wij hebben een grote verscheidenheid aan bekende merken, waaronder Lancome, Dior, Clinique en Treets. Ook ons Idyl Huismerk is van uitstekende kwaliteit en altijd voordelig.

Deskundig advies en lage prijzen

Ons vriendelijke personeel is goed opgeleid en volgt regelmatig cursussen om u van het beste advies te kunnen voorzien. Zo hebben wij visagisten, schoonheidsspecialisten en gediplomeerde drogisten in dienst die u kunnen helpen met al uw vragen.

Cadeaus

Of u nu op zoek bent naar iets voor uzelf of een cadeau voor hem of haar bij Kalisvaart bent u aan het juiste adres. Cadeaus pakken wij uiteraard prachtig voor u in. Komt u er toch niet helemaal uit, dan is de Kalisvaart-cadeaubon bij elke gelegenheid een geweldig cadeau om te geven en te krijgen. U koopt hem in een van onze filialen.