Nieuw van Janzen: sky 11 en skin 90

We hebben 2 nieuwe lijnen binnen van het merk Janzen!

sky 11

Blue Musk & Cardamom
Wat als je het verleidelijke van de Blue Musk laat samensmelten met het vurige van kardemom? Dan krijg je: vuurwerk! In deze mysterieuze, licht androgyne geur vind je daarnaast subtiele accenten van jasmijn en cederhout. Van zachte naar zoete tonen, van stoere naar tedere accenten. Blue Musk & Cardamom is, om meerdere redenen, een parfum om niet snel te vergeten.

 

skin 90

White Lily & Cherry Blossom
Opgewekt vrolijk, dat is White Lily & Cherry Blossom. De kersenbloesem heeft in Japan een haast heilige status. Met haar lichtroze blaadjes en aangename geur is de boom een waar feest voor de zintuigen. Het subtiele van de kersenbloesem wordt in dit parfum afgewisseld met het frisse van de lelie en krachtige van de tonkaboon. Verder in dit bouquet fragmenten van peer, appel, framboos en hints of vanilla.

Over Janzen

In het assortiment vindt u onder andere geuren voor in huis, handwash, luxe bodycremes, scrubs, handcremes, shower gels en body sprays. Deze producten zijn een echte beleving. Janzen realiseert het alledaags maken van een ongewone en onbekende rijkdom.

De rustieke geuren zijn een aanvulling voor ieder huis en zorgen voor een ontspanning van lichaam en geest. Verwen jezelf, geniet samen of geef het Janzen-gevoel cadeau.

Vanaf €5,95

 

 

Wat vindt u van dit product

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *