Sensationail! Nagellak die 2 weken houdt

sensationailSensationele nagels met SensatioNail. De gelnagellak van SensatioNail blijft tot twee weken zitten. En dat voor een fractie van de prijs van het laten aanbrengen van gelnagellak in een salon!!

Makkelijk aan te brengen gelnagellak

SensatioNail is makkelijk aan te brengen. Met de speciale LED-lamp droogt het supersnel, met een stralende en sterke lak als resultaat. Voordeel van SensatioNail is bovendien dat  uw nagels volledig droog zijn aan het einde van de manicure. U hoeft niet te wachten tot de lak droog is om vegen te voorkomen!

Wilt u ook sensationele nagels? De starterkit bevat de Pro 3060 LED-lamen en alles wat u nodig heeft voor 10 perfecte manicures.

SensatioNail Gel Color in vele zomerse kleuren

We hebben nu ook losse, zomerse kleuren in de winkel. Van maandag 27 juni t/m zondag 3 juli 2016 extra voordelig geprijsd. Van € 14.99 NU VOOR 12.75

De aanvullende producten vindt u uiteraard ook bij KALISVAART.

 


Het aanbrengen gaat als volgt:

Door uw nagels goed voor te bereiden, hecht de gelnagellak beter. Breng de gelnagellak aan in een goed geventileerde, schone ruimte. Breng de gelnagellak niet aan in de buitenlucht of in direct zonlicht, aangezien het product gevoelig is voor licht. Verwijder bestaande nagellak van de nagels en was en droog uw handen grondig. Duw de nagelriemen terug met de schuine rand van het bokkenpootje. Het is belangrijk dat de nagelriemen schoon en vuilvrij zijn wanneer u de gel aanbrengt, aangezien vuile nagels ervoor kunnen zorgen dat de gel niet goed hecht aan de nagel.

STAP 1 – VOORBEREIDEN

SN_Step4 Base(1) Vijl de nagel in model en polijst zachtjes de glans van de natuurlijke nagel met de roze kant van de polijstschijf. Polijst niet te veel. Verwijder eventuele vuilrestjes.

(2) Gebruik de pluisloze doek, maak de nagels schoon met de gelreiniger en laat 15 seconden drogen.

(3) Breng één dunne laag grondgel aan op de nagel.

(4) Voor een eenvoudige verwijdering brengt u de gel zuinig, in ronddraaiende bewegingen en alleen op de buitenste randjes van de nagel aan. Laat 30 seconden drogen.

(5) Breng een dunne laag van de basisgel & laatste laklaag aan op de schone, droge nagel, zonder de nagelriem of de huid naast de nagels te raken.

(6) Lak het uiteinde van de natuurlijke nagel door de nagellakborstel langs het nageluiteinde te bewegen. Plaats uw nagels gedurende 30 seconden onder de ledlamp. Indien u een transparante manicure aanbrengt, ga dan verder naar de beschermingsinstructies.


SN_Step7 TopcoatSTAP 2 – LAKKEN
(7) Schud de gekleurde gelnagellak goed om de kleverige substantie dunner te maken en om de nagellak eenvoudiger aan te kunnen brengen. Breng een dunne, gelijkmatige laag aan over de gehele nagel zonder de nagelriem te raken. Lak het uiteinde van de nagel door de borstel langs het nageluiteinde te bewegen. Gebruik indien nodig vóór het drogen het bokkenpootje om de nagelriem schoon te maken. Plaats uw nagels gedurende 60 seconden onder de ledlamp. Breng een tweede laag van de gekleurde gelnagellak aan. Plaats uw nagels gedurende 60 seconden onder de ledlamp.

 

 


SN_Step Lamp.60SSTEP 3 – BESCHERMEN

(8) Breng een dunne laag basisgel & laatste laklaag aan. Zorg ervoor dat de gel niet de nagelriem of de huid naast de nagels raakt. Lak het uiteinde van de nagel door de borstel langs het nageluiteinde te bewegen. Gebruik indien nodig vóór het drogen het bokkenpootje om de nagelriem schoon te maken. Plaats uw nagels gedurende 30 seconden onder de ledlamp.

(9) Verwijder de vochtige laag door middel van de gelreiniger en de pluisloze doekjes.

 

 

One reply on “Sensationail! Nagellak die 2 weken houdt

Wat vindt u van dit product

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *