Sally Hansen Color Therapy

Uw nagels verzorgen en ze tegelijkertijd een mooie kleur geven? Dat kan! Sally Hansen heeft namelijk een nieuwe lijn nagellak ontwikkelt die makkelijk aanbrengt, lang mooi blijft en ook nog eens de nagels verzorgt. Hoe? Met Argan olie. 

Argan olie

De gepatenteerde Color Therapy nagellak van Sally Hansen bestaat uit 38 kleuren en is verrijkt met Argan olie. Argan olie kent vele toepassingen. In pure vorm wordt het door veel vrouwen al gebruikt als een dagelijkse schoonheidsbe­handeling voor het vermin­deren of voorkomen van rimpels, het hydrateren van de huid, het verster­ken van de nagels en voor de verzorging van haar en hoofdhuid.

Sally Hansen Color Therapy

Sally Hansen heeft nagellak slim weten te combineren met de verzorgende eigenschappen van argan olie. Hierdoor hoeft u niet meer te kiezen tussen nagelverzorging en het lakken van de nagels: het kan allebei! Argan olie bevat verschil­lende bestanddelen, zoals essentiële vetzuren, anti-oxidanten, vitamine E en eiwitten. Het dringt diep in de nagels door, hydrateert ze en stimuleert een gezonde celvernieuwing. En dat terwijl uw handen stralen.
Ervaar het zelf!

 

 

 

Wat vindt u van dit product

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *