Urtizon: bescherming tegen zonnebrand en zonneallergie

Als u last heeft van zonneallergie, dan weet u vast hoe vervelend en pijnlijk dit kan zijn. Een jeukende huid vol blaren of blaasjes, schilfertjes of rode vlekken. Misschien zelf een gezwollen huid. Urtizon Sun Protection producten bieden uitkomst. Ze beschermen de huid tegen de schadelijke stralen van de zon én tegen zonneallergie.

 

Zonneallergie

Zonneallergie is een overgevoeligheid voor UV-straling in zonlicht. De ene persoon is overgevoelig voor UV-A straling en de andere voor UV-B straling. Of u last krijgt van zonneallergie is niet erfelijk bepaald. Vaak ontstaat het ook pas op volwassen leeftijd. En vaker bij vrouwen dan bij mannen. De eerste symptomen van zonneallergie treden meestal binnen 1-2 dagen na blootstelling aan de zon op. Soms komt de reactie al direct en in andere gevallen laat deze juist enkele dagen op zich wachten.

 

Urtizon Sun Protection

De Urtizon Sun Protection producten bevatten ingrediënten van een hoogwaardige kwaliteit en bieden maximale huid- bescherming. De milde formuleringen maken de producten geschikt voor dagelijks gebruik, ook voor de gevoelige huid. De zonnecrèmes bevatten geen chemische, maar anorganische filters die een goede bescherming tegen UVA en UVB bieden. Daarnaast bevatten zij een mix van kamille extract, panthenol (B5) en zoethoutwortel, die o.a. zorgt voor een anti-irritant werking tegen jeuk, prikkeling en irritatie van de huid. De Aloë Vera zorgt onder meer voor een verzachtende, vochtinbrengende en verzorgende werking.  Na het zonnen ondersteunt de Urtizon After Sun spray het herstellend vermogen van de huid. Het verzacht, ontspant en verkoelt uw huid.

 

De belangrijkste kenmerken Urtizon:urtizon-zonbescherming

  • Verkrijgbaar in SPF 15, SPF 30 en SPF 50 Kids.
  • NIEUW! Nu ook verkrijgbaar in zonne- spray!
  • Bescherming tegen zonneallergie
  • Zorgt voor een optimale en langdurige hydratatie (72 uur)
  • Verzorgend en verzachtend
  • Zonder chemische zonnefilters
  • Vrij van parabenen
  • Allergeenvrij parfum
  • Hypoallergeen

Urtizon gebruiksadvies

Baby’s en jonge kinderen niet blootstellen aan de directe zon. Voor het zonnen royaal aanbrengen en regelmatig opnieuw aanbrengen. Overmatige blootstelling aan zonlicht is gevaarlijk voor de gezondheid.

Bron: Urtizon.nl

Wat vindt u van dit product

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *