John Frieda Sheer Blonde voor een zomerse coupe!

Heb je donkerblonde, middenblonde of blonde lokken en wil je blonder haar zonder een kostbaar bezoekje aan de kapper? Dat kan met de Sheer Blonde producten van John Frieda. Deze lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en de Go Blonder Controlled Lightening Spray. De Sheer Blonde producten zorgen voor een natuurlijk uitziende blonde, zomerse coup.

sheerblonde

Blonder haar met John Frieda Blondspray

Wilt je snel resultaat zien, kies dan voor de SHEER BLONDE® GO BLONDER CONTROLLED LIGHTENING SPRAY. Deze spray bevat citrus en kamille en zorgt in combinatie met het föhnen van het haar voor een verhelderend effect. Deze blondspray licht het haar tot anderhalve tint op. 

Gebruik van SHEER BLONDE® GO BLONDER CONTROLLED LIGHTENING SPRAY

Voor het beste resultaat, spray je de blondspray grondig op handdoekdroog haar na conditioning. Föhn het haar vervolgens droog en style zoals gewenst. Voor optimale opheldering, gebruik je een steiltang of krultang na het föhnen. Gebruik de blondspray slechts éénmaal tussen twee wassingen. Gebruik alleen op schoon, nat haar. Gebruik niet meer dan 10 keer. Dan is het maximale resultaat bereikt.
Sheer-blonde-go-blonder-blondspray-blond-haar

Geheel blonder
Wil je geheel blonder haar? Spray dan het hele haar grond in van wortel tot haarpunt. Kam het haar door en droog het met een föhn.

Uitgroei bijwerken

Verdeel het haar in delen en spray bij de haaraanzet. Föhn het daarna droog.

Zelf highlights maken

De SHEER BLONDE® GO BLONDER spray kun je ook gebruiken om zelf highlights in het haar aan te brengen. Spray het product op specifieke haarlokken en föhn het wederom droog.

 

Sheer Blonde® Go Blonder lichtmakende shampoo en conditioner

Naast de oplichtende spray kun je ook kiezen voor de lichtmakende shampoo en conditioner. Deze producten lichten (donker-)blond haar geleidelijk op en zorgen voor een frisse, zonnige look. De Sheer Blonde® Go Blonder shampoo en conditioner helpen de vochtbalans van het haar te herstellen en maken het haar gezond en zacht. Ze bevatten geen ammoniak of peroxide en zijn geschikt voor dagelijks gebruik op alle nuances van natuurlijk, gekleurd of gehighlight blond haar.

 

Verzorg je blondere haren extra goed met Argan Oil. 

 

 

Wat vindt u van dit product

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *