Argan olie, vloeibaar goud voor huid, haar en nagels!

Het is heerlijk dat de zon schijnt en we kunnen daar ultiem van genieten. Zonne-energie is altijd prima voor je humeur en je ziet er met een kleurtje ook gezond uit. Toch moeten we onze huid altijd goed beschermen, dat doen we dan ook met een goede factor en aftersun.
Wat vaak vergeten wordt is……je haar !

Onze Bio Argan Oil die multi-functioneel ingezet kan worden, helpt je voorkomen dat aan het eind van de zomer je haar eruit ziet als een bosje stro. Je kan een druppel toevoegen aan je shampoo of conditioner, maar ook puur aanbrengen op droog of vochtig haar.

argan-oil

Argan olie – het vloeibare goud voor uw huid en haar!

Argan olie is een schaarse olie met een unieke samen­stelling, die uit de vruchten van de Arganboom (Argania spinosa) wordt geperst. Tot 15 jaar geleden had nog bijna niemand van deze olie gehoord. De populariteit van deze olie groeit met de dag. Steeds meer mensen uit Europa, Amerika en Ja­pan ontdekken de vele voor­delen van dit natuurlijke product.

De unieke samenstelling van Argan olie maakt deze bijzonder geschikt voor cos­metisch gebruik. Zuivere reukloze biologische Arga­n olie is zeer schaars, dit in combinatie met de vele cos­metische toepassingen van deze olie maakt dat het ook wel “vloeibaar goud” wordt genoemd.

Cosmostar Argan olie is een fantastisch product. De bestanddelen in deze unieke olie beschermen de huid en vergroten haar weerstand. Uw huid blijft gezond en zacht aanvoelen en u voelt zich weer als herboren. De toepassingen van deze olie zijn niet nieuw. Argan olie wordt al eeuwen gebruikt. Het is bekend dat de Feniciers al in 1219 bewust waren van de kracht van Arganolie.

De voordelen van Cosmostar Argan olie:

  • 100% zuivere koudgeperste biologische Arganolie
  • bevat een hoge concentratie voedende Vitamine E
  • rijk aan essentiële vetzuren, verschillende anti-oxidanten
  • wordt direct door de huid opgenomen
  • is geurloos
  • zeer zuinig in gebruik door gebruik te maken van een druppelaar
  • een prima moisturizer die de huid voedt, kalmeert en versoepelt

Onderdeel van de dagelijkse schoonheidsritueel

Argan olie wordt door vele vrouwen gebruikt als een dagelijkse schoonheidsbe­handeling voor het vermin­deren of voorkomen van rimpels. Of het hydrateren van de huid, het verster­ken van de nagels en voor de verzorging van haar en hoofdhuid. Het kan ook gebruikt worden voor het verzorgen of voorkomen van zwangerschapstriemen.

Argan olie bevat verschil­lende bestanddelen als essentiële vetzuren, anti-oxidanten, vitamine E en eiwitten. De invloeden van deze bestanddelen zijn veelzijdig. Zo helpt Argan olie bijvoorbeeld bij het vermin­deren van rimpels en voedt, kalmeert en versoepelt Argan olie uw huid. Daar­naast helpt Argan olie om een droge en geïrriteerde huid te hydrateren en te verzachten. Tevens on­dersteunt Argan olie een evenwichtige talgproductie, waardoor de huid soepel wordt gehouden.

Rijk aan vitamine E

Doordat deze olie rijk aan vitamine E is en diep in de huid doordringt, stimuleert het een gezonde celvernieuwing. Voor een optimaal resultaat is het echter belangrijk dat u 100% puur en biologisch geproduceerde Argan olie gebruikt zoals die van Cosmostar.

Ingrediënten van Cosmostar Bio Argan Oil:
INCI: Arganina Spinosa Oil/ Organic.

Gebruik van Cosmostar Bio Argan Oil:
Op de huid, haar of nagels aanbrengen, zachtjes inmasseren.

Wat vindt u van dit product

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *