Weleda: 100% natuurlijk

Bij de ontwikkeling van producten werkt Weleda uitsluitend met ingrediënten van 100% natuurlijke oorsprong die worden geselecteerd op basis van hun specifieke werking en mildheid voor de huid. Elk verzorgingsproduct heeft een unieke formule die ervoor zorgt de ingrediënten elkaars werking versterken.

Bij het ontwikkelen van een nieuw product of productlijn wordt steeds een ‘hoofdplant’ of vrucht gedefinieerd: deze levert de belangrijkste werkzame stoffen aan de formule en bepaalt ook de uitstraling van de verzorgingslijn. De werking van de hoofdplant -of vrucht wordt versterkt door andere ingrediënten, zoals plantenextracten, plantaardige oliën of wassen en natuurlijke etherische oliën. Samen bepalen zij de werking van de formule en geven ze het product de gewenste textuur en geur.

weleda-groepsbeeld-granaatappel
Granaatappel

Zo is er de verstevigende granaatappellijn met een verstevigende dagcreme, nachtcreme, serum en oogcontourcreme.

amandel-gezichtscreme-30mlAmandel

De lijn met amandelolie is bijzonder huidvriendelijk en leent zich uitstekend voor de verzorging van
de gevoelige en droge huid.

 

Irisweleda-iris

De iris is een veerkrachtige plant met de unieke eigenschap om zich aan te passen aan extreme omgevingsfactoren. Het extract van de wortelstok stimuleert de actieve huidlagen en zorgt voor vochttoevoer en evenwicht in de buitenste lagen van de opperhuid, met een intensief gehydrateerd huid tot gevolg.
Ontdek meer over de unieke eigenschappen van de Weleda-producten, waaronder de lijnen met Calendula, Rosa Mosqueta, Evening primrose in onze winkels!

 

Natuurmonumenten

Door nu de 100% natuurlijke verzorgingsproducten van Weleda te kopen zorg jij ervoor dat Natuurmonumenten meer bloemrijke natuur kan creëren. Per verkocht product doneert Weleda 1 m2 natuur aan Natuurmonumenten.

Wat vindt u van dit product

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *