Hooikoorts alert!

Het is lente! En met het mooie weer komen ook de pollen weer in de lucht die hooikoorts en hooikoortsklachten kunnen veroorzaken. Heeft u last van een verstopte neus, veel niezen en jeukende ogen? Dit zijn de meest voorkomende symptomen van hooikoorts. Ga deze te lijf. Bij Kalisvaart Drogisterij Beautystore vindt u diverse producten, die deze klachten kunnen verminderen. Hieronder een selectie.

 

 

IDYL Loratadine

Loratadine behoort tot de groep van geneesmiddelen die antihistaminica wordt genoemd. Dit zijn middelen tegen overgevoeligheidsreacties. Loratadine wordt gebruikt bij overgevoeligheidsreacties van het neusslijmvlies (allergische rhinitis), ter verlichting van de verschijnselen zoals niezen, loopneus, branderig gevoel en jeuk aan de ogen en neus.

 

 


IDYL Cetirizine diHCl

IDYL Cetirizine diHCl 10 mg is een anti-allergisch geneesmiddel. Bij volwassenen en kinderen van 6 jaar en ouder is IDYL Cetirizine diHCl 10 mg bestemd voor de verlichting van neus- en oogklachten die verband houden met seizoengebonden en niet-seizoengebonden allergische rhinitis.

 

PREVALIN DIRECT

Prevalin Direct werkt daar waar allergenen een allergische reactie teweegbrengen, op het neusslijmvlies. De unieke formule maakt de neus vrij van pollen en vormt een ondoordringbare micro-gel barrière op het neusslijmvlies. Die voorkomt dat allergenen een allergische reactie veroorzaken. De micro-gel barrière werkt bij het begin van de allergische reactie, nog voordat de mestcel geïnfecteerd wordt en de histamine vrijkomt. Prevalin Direct is klinisch bewezen effectief. Bevat geen antihistamine of cortisone.

 

 

 

 

 

SOLGAR SCUTELLARIAE

Solgar Scutellariae (baicalensis) bevat een kruid dat in de traditionele Chinese geneeskunde wordt gezien als ‘blussend kruid’. Scutellariae plantaardige capsules zijn rijk aan flavonoïden en worden voornamelijk ingezet bij rode, branderige en tranende ogen, als de pollen in de lucht zijn.

 

 

 

 

 

NISITA NEUSZALF

Als je last hebt van hooikoorts moet je vaak niezen en je neus snuiten, hierdoor kan het neusslijmvlies uitgedroogd en beschadigd raken. Nisita® Neuszalf helpt het uitge- droogde neusslijmvlies te herstellen en beschermen. Op deze manier worden de functies van het neusslijm- vlies optimaal ondersteund (o.a. het reinigen van de ingeademde lucht). Nisita® neuszalf voorkomt het contact van prikkelende stoffen met het neusslijmvlies, waardoor een jeukend gevoel en niezen kunnen worden verminderd.

 

NEW CARE OOG DRUPPELS

New Care Oog druppels bestaan uit een bevochtigende, steriele oplossing op basis van provitamine B5. New Care Oog druppels ondersteunen de ogen bij droogheid, irritatie en vermoeidheid.

 

 

 

Wilt u meer weten over wat u kunt doen tegen hooikoortsklachten? Kom eens langs in de winkel. Wij adviseren u graag.
Lees voor gebruik de bijsluiters in de verpakking.

Wat vindt u van dit product

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *