Geef je immuunsysteem een boost

Brrr… Het is weer herfst. De temperatuur gaat omlaag, het regent en de dagen zijn alweer flink korter. En dan ligt een verkoudheid of griep op de loer. Geef je immuunsysteem nu een extra boost en voorkom dat je in de lappenmand belandt!

Vitamine C

Vitamine C is nodig voor een goede weerstand. Ons lichaam maakt deze vitamine echter niet aan en het is dan ook noodzakelijk dat we via onze voeding voldoende van deze weerstandsvitamine binnenkrijgen. Een vitamine C-supplement kan uitkomst bieden. Ongeveer een kwart van de Nederlandse bevolking gebruikt als aanvulling op de dagelijkse voeding vitamine C-supplementen om hun immuunsysteem op peil te houden.

roter-vitc-70mg-800tab_schuinroter-2in1multivitaminenvitaminec

Multivitaminen

Met een multivitamine krijg je niet alleen voldoende vitamine C binnen voor een goede weerstand, maar zorg je er ook voor dat je lichaam andere cruciale vitaminen en mineralen binnenkrijgt. Zo bevatten multivitaminen vitamine B voor extra energie en een verbeterde concentratie, vitamine A en het mineraal selenium voor een goed afweersysteem. Kies je voor een multivitamine met vitamine D, dan wordt ook de botaanmaak ondersteund. Multivitaminen zijn er in heel veel verschillende soorten en maten: van pillen tot bruistabletten en kauwvitamines tot gummies voor kinderen. Wij adviseren u graag over welke multivitamine het beste past bij jouw wensen en behoeftes.

dagravit-kids-xtra-gummies-front-052013new-care-multidavitamon-compleet_weerstand_200dragsolgatr

Echinaforcea-vogel-echinaforce-forte-60st

Echinaforce is een traditioneel kruidengeneesmiddel dat helpt bij onvoldoende weerstand, tegen griep en verkoudheid. Echinaforce wordt gemaakt van rode zonnehoed (Echinacea purpurea). Deze geneeskrachtige plant stimuleert de activiteit van het immuunsysteem, waardoor de weerstand tegen bacteriële en virale infecties toeneemt. Hierdoor wordt u minder snel ziek en herstelt u sneller in geval van ziekte. Bij homeopathische geneesmiddelen wordt nog wel eens betwist of ze wel werken, maar uit recent wetenschappelijk onderzoek blijkt dat Echinaforce weldegelijk werkt bij het vergroten van de natuurlijke afweer.

 

 

2 replies on “Geef je immuunsysteem een boost

 • Hermi Bosch-Hanselaar

  Welk product? Er worden er 6 genoemd. Een beetje onduidelijk vind u niet? Met vriendelijke groet Hermi Bosch.

  Beantwoorden
  • Admin

   Beste Hermi Bosch,

   Er zijn zelfs nog veel meer manieren om het immuunsysteem te ondersteunen. We hebben er hier een aantal op een rijtje gezet. Welke het beste bij u past, hangt van uw persoonlijke behoeften af. Uiteraard adviseren we u graag persoonlijk in een van onze winkels.

   Vriendelijke groet,
   Kalisvaart online

   Beantwoorden

Wat vindt u van dit product

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *