Biotherm-actie!!

VAN 13 T/M 25 FEBRUARI ontvangt u 25% KORTING OP ALLE BIOTHERM PRODUCTEN en bij besteding vanaf € 49,00 aan Biotherm producten krijgt u ook nog een luxe miniatuurset* cadeau.
*1 per klant.

 

Over Biotherm

Biotherm-biologen ontdekten ruim vijftig jaar geleden de overeenkomst van thermaal plankton met de huid en de werkzaamheid ervan. Ze besloten daarom het allereerste assortiment huidverzorgingsproducten op basis van thermaal plankton te ontwikkelen en slaagden er na twintig jaar onderzoek en ontwikkeling in het te isoleren en te reproduceren in een geconcentreerde vorm: Puur Thermaal Plankton Extract™.
 
Biotherm onthult de kracht van deze regenererende ingrediënten uit de diepe waters en gebruikt ze in geavanceerde huidverzorgingen die diep in uw huid hun werk doen. Puur Thermaal Plankton Extract™ kalmeert de huid onmiddellijk. Deze geconcentreerde bron van vitaliteit en verjonging voor de huid maakt de huid voelbaar en zichtbaar zacht, glad en stralend.
Uiterst doeltreffende resultaten in de meest aangename texturen die de huid gezonder, sterker en mooier maken, elke dag opnieuw.

Wat vindt u van dit product

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *