3 veelvoorkomende nagelproblemen en hun oplossingen

Wil je ook graag mooie, verzorgde nagels en handen, maar heb je last scheurende nagels, droge, geïrriteerde nagelriemen of groeien jouw nagels erg langzaam? Dit zijn drie veelvoorkomende nagelproblemen. De nagelverzorgingsproducten van Trind bieden de oplossing!

Zwakke nagels

Een zwakke nagel scheurt of splijt snel. Niet alleen voorkomt dit dat jouw nagels mooi lang worden; het kan ook voor pijnlijke nagels zorgen. Niets zo vervelend als een ingescheurde nagel! Een nagelversterker zoals Trind Nail Repair maakt de zwakke nagel sterker

Voor gezonde lange nagels kalisvaart drogist den haagTrind Nail Repair Natural
In twee weken naar gezonde, sterke nagels. Trind Nail Repair is een nagelversterker. In tegensteling tot de meeste nagelverharders die verkrijgbaar zijn, creëert Trind Nail Repair een perfecte balans tussen de percentages keratine en nagelvocht, waardoor de nagel zowel sterk als flexibel wordt

Eigenschappen
Trind Nail Repair Natural is een nagelversterker die zwakke nagels niet alleen sterk maakt, maar ook soepel houdt. Te gebruiken als kuur van twee weken, daarna eens per week aanbrengen. De unieke formule koppelt de eiwitmoleculen in de nagel stevig aan elkaar, waardoor een sterk netwerkstructuur ontstaat. Hierbij gaat het natuurlijke nagelvocht niet verloren, zodat de nagel soepel blijft. Zorgt in combinatie met de Nail Balsam voor de ultieme nagelverzorging.

Gebruiksaanwijzing
Breng twee weken lang dagelijks een laagje Trind Nail Repair aan op de nagels. Verwijder het oude laagje steeds met Trind Nailpolish Remover. Het flesje goed schudden voor gebruik en de hals van de fles reinigen. Na een rust periode van een week het product één keer per week aanbrengen.

2. Droge Nagelriemen

Onze handen komen dagelijks in aanraking met water, (schoonmaak)producten en allerlei andere invloeden van buitenaf. Daardoor kunnen de nagelriemen droog worden en gaan scheuren, waardoor vuil en bacteriën in het lichaam kunnen dringen. Infecties liggen op de loer. Een goede verzorging van de nagelriemen is dus zeer belangrijk. Trind Cuticle Balsam is een product dat de nagelriemen hydrateert, soepel houdt en uitdroging voorkomt.

Trind cutticle repair balsam kalisvaart droge nagels nagelinfectieTrind Cuticle Balsam
Trind Cuticle Balsam voorkomt dat nagelriemen uitdrogen en herstelt droge nagelriemen door het toevoegen van vochtregulerende ingrediënten die het vocht voor langere tijd in de nagelriemen en de huid rondom de nagels vasthouden.

Eigenschappen
Vochtregulerende ingrediënten zoals phytantriol, triethanolamine en allantoïne verzorgen en voeden de nagelriemen. De balsam bevat eveneens duo-liposomen. Trind heeft een duo-liposoom ontwikkelt dat is gevuld met linolzuur glyceriden en gamma-linoleenzuur glyceriden die samen zorgen voor de productie van vitamine F en vitamine F zorgt weer voor de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Gebruiksaanwijzing
Breng Trind Cuticle Balsam aan op de nagelriemen en laat enkele minuten intrekken. Masseer het restant in de nagelriemen en nagels, totdat ze helemaal droog zijn.

3. Langzaam groeiende nagels

Een nagel groeit vanuit de nagelmatrix, die zich onder het “halve maantje” (onderaan de nagel) bevindt. Gemiddeld groeien vingernagels 0,10-0,15 millimeter per dag, teennagels iets minder snel. Als je nagels langzamer groeien, komt dat meestal doordat je nagelriemen over je nagel heen groeien. Daarom is het verstandig om eens in de maand vergroeide nagelriemen te verwijderen. Knip ze nooit weg! Dat kan pijnlijk zijn en infecties veroorzaken. Gebruik in plaats daarvan een nagelriemverwijderaar zoals Trind Cuticle Remover en duw de nagelriemen zachtjes terug met de splintervrije Trind Manicure Sticks. Gebruik vervolgens een product dat biotine bevat om de groei van de nagel te stimuleren, zoals Trind Nail Balsam. 

13876221_892398997571217_1120166278396919079_n

Trind Cuticle Remover
Trind Cuticle Remover maakt vastgegroeide nagelriemen zacht, zodat ze eenvoudig te verwijderen zijn met een manicurestick. Je nagels zullen zichtbaar beter groeien.

Eigenschappen
Vergroeide nagelriemen belemmeren de groei van de nagels. Trind Cuticle Remover maakt de nagelriemen zacht en maakt het mogelijk overtollige nagelriemen eenvoudig te verwijderen met de Trind Manicure Sticks. Je nagels zullen hierdoor zichtbaar beter groeien.

Gebruiksaanwijzing
Breng Trind Cuticle Remover aan op de nagelriemen en laat enkele minuten intrekken. Verwijder overtollige nagelriemen en druk de nagelriemen voorzichtig naar achteren met een Trind manicurestick. Na gebruik je handen goed wassen. Geschikt om eens in de vier weken te gebruiken. Gebruik vervolgens een product om je nagelriemen te verzorgen zoals Trind Cuticle Balsam, Trind Extra Moisturizing Cuticle Cream of de Trind Soft Cuticle Pen.

Nagelverzorging kalisvaart den haagTrind Nail Balsam 
Droge nagels zijn de oorzaak van de meeste nagelproblemen. Trind Nail Balsam op basis van biotine, panthenol en phytantriol is een uniek product dat ontwikkeld is om de hoeveelheid nagelvocht in de nagel te optimaliseren en de nagelgroei te bevorderen. Zie het als een moisturizer voor je nagels.

Eigenschappen
Trind Nail Balsam herstelt de natuurlijke vochtbalans van broze en droge nagels, ontstaan door een tekort aan nagelvocht. De belangrijkste ingrediënten zijn biotine, panthenol en phytantriol. Biotine stimuleert de nagelgroei. Het product is op waterbasis, zodat na het aanbrengen en zachtjes inwrijven de nagels direct kunnen worden gelakt, wat met oliehoudende producten niet het geval is.

Gebruiksaanwijzing
Breng Trind Nail Balsam aan op de nagels en laat enkele minuten intrekken. Masseer het restant in de nagels, totdat ze helemaal droog zijn. Daarna kun je er zonder problemen overheen lakken of Trind Nail Repair op aanbrengen.

 

Wat vindt u van dit product

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *